En av mina favorit Dua's



Bismillah al rahman al rahim, 
Alhamdulillah aala kulle ne'matay
Wa astaghfirullah min kullay zambin
Wa asaluha min kulle khair
Wa auzu billahi min kulle sharr

Thank you Allah for all the blessind
Oh Allah forgive all our sins
Give us all that is good and keep us away from all that is bad



Småskrattar lite för mig själv

Sitter på tåget och har ganska tråkit, är påväg till pappa som har brutit ryggen.
Som jag brukar så uppdaterade jag fb med: Nu e jag påväg till Göteborg igen och min morbror med sin sköna humor kommenterade: "sent skall syndaren vakna ;)" och eftersom jag har så himla tråkit så googlade jag dess ursprung vilket ledde till att jag kom till en underbar sida som pratar om massinvandring och islamisering av europa, kunde inte hjälpa att skratta och dela med mig av den fina texten  här nedan: 

"Domedagscenarierna har på sistone stått som spön i backen: Den västerländska kulturen, Europa som civilisation, håller på att gå under. De muslimska massorna väller okontrollerat in över våra gränser. Europa håller på att i rasande fart förvandlas till Eurabia. Profetens härskaror har tidigare stoppats, vid Poitiers på 700-talet och något millennium senare utanför Wien, men i dag använder islam inte längre vapen utan massinvandring för att göra Europa till en del av Maghrebregionen. Där kyrkor en gång stod kommer vi att se minareter, kvinnorna kommer i bästa fall att bära hijab, huvudduk, och i värsta fall niqab eller burka. Sharian, den gudomliga lagen, kommer att tränga ut den sekulära lag inför vilken vi alla är lika.”

Och som en god vän sa till mig innan, don't argue with an idiot because the people looking at you will not be able to tell the diffrent between you and the idiot.

Så därför får detta bara vara ett kort inlägg :)

Jag i ett nötskal

Assalamu alekom alla fina

Jag har inte mått så bra på sista tiden så har därför inte bloggat, 

Jag lider av en ganska grov depression som gör att jag ganska omedvetet stänger av mig själv och stänger ute omvärlden och nu på senare tid så har jag mått sämre än jag gjort på länge...

Jag har stängt ute vänner, mamma och pappa samt mina kära systrar, och jag får alltid så dåligt sammvete på grund av det,. Det är ganska jobbigt att efter ha ignorerat någon så länge sen komma tillbaka och be om förlåtelse och att de ska acceptera en förlåtelse... 
Men in shaa Allah så går det bra...

Jag ska in shaa Allah på tisdag besöka min skola i danmark där jag ska studera till konditor och kolla hur jag kan komma in där och på riktigt följa min dröm..! Jag ber till Allah att jag kommer in och att allt blir bra och att jag kan börja så snart som möjligt!

Jag har alltid velat bli konditor och äntligen så kanske jag får en chans! Jag är verkligen taggad och inshaAllah så kommer allt gå som jag vill.

Eftersom jag också har börjat må liite bättre nu så är det mycket jag vill ta tag i, min bön har på senaste tiden varit obefintlig och det gör att jag mår mycket sämre men nu så känns det äntligen att jag kan börja ta tag i den och jag vet det kommer stärka mitt mående och min själ! 

Jag hoppas att jag in shaa Allah kan hålla er uppdaterade om hur det går, detta är en blogg om mig och mina dagliga hinder inom islam som folk kanske också stöter på, och förhoppningsvis så kan vi kanske lösa det tillsammans, eller att ni kanske lär från mina problem!? Who knows!

Detta är en sann blogg, inget bullshit och inget "jag är perfekt innefrån och ut" för det är inte vem jag är. Jag älskar islam och allt det har gett mig, jag älskar min religion och strävar alltid efter att förbättra mig själv och förbättra min imaan.

Jag hoppas ni tar mej för den jag är och om ni undrar över något så är det alltid bara till att fråga.

Vi har ju gått igenom det hela med att baktala eller hur ;) 



RSS 2.0